Bij de Bakker de Meyer

 

Bij de Banketbakker de Meyer!

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

De Bakker vroeg aan de slag voor zijn "Montois" en U natuurlijk...

Bij de Bakker...

"Al heel vroeg, naar de Bakker"

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Mons heeft natuurlijk zijn verborgen pareltjes om wat te drinken, iets te eten, cilinair verwend te worden, een aperitief te nemen, en dat allen in de Hustorische Stad en soms op een paar kilometer..... Bij deze een overzicht van onze keuzes...

U komt aan vanuit Brugge, Antwerpen Amsterdam of daarbuiten en natuurlijk wilt U er vroeg bij zijn want de morgenstond heeft .....

Wij begrijpen dat! Als je dan toch op pad bent is lekker vroeg beginnen extra tijd in het mooie stadje!

 

Zeker voor onze gasten die niet blijven overnachten is het een goed plan om lekker vroeg hier te zijn. Nogmaals, U kunt natuurlijk ook contact opnemen met "L'Office du Tourisme" de Officiëlen maar die gaan pas om 10.00 am open, dan zijn wij al twee uur bezig... en we vinden dat we veel leuker zijn natuurlijk!

 

Wat wij doen voor onze gasten op aanvraag is zorgen voor een lekker ontbijtje, dat kost niet zo veel hoor, en alles is naar wens! U vertelt ons wat U wilt, wij zorgen voor een kopje koffie als U dat wilt, geven U een eerste idee over het parcours wat we gaan doen terwijl U aan de verse lekkernij zit!

 

In de Rue de Nimy, één van de toegangswegen naar de Grande Place zit op nummer 38 de banketbakkerij "De Meyer", een adres dat alle mensen in Mons kennen omdat ze er de lekkerste spulletjes hebben, Ze beginnen natuurlijk heel vroeg en alles is natuurlijk kakelvers!

 

Taarten, brooden, wat al niet meer, zoet, zoeter, zoetst, of een echt brood, net gebakken!

 

Een boterham met kaas en verse melk van de Boer, zo van de Koe in uw glas, lekker koud? Kent U het nog? Wij hebben het, we gaan onze melk direct bij de boer halen, dus voor alle lekkere dingen... Dat geldy trouwens ook voor de verse room op wafels. Wilt U al vroeg op een terrseje zitten kan dat natuurlijk ook.

 

Bij grap en Grol gaan wij in op Uw wensen, we vertellen en bieden aan, en Passen ons aan!

 

Dus Brood en Banket met Retteketet, op naar Grap en Grol, niets is ons te dol!

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Oeoeoeoe, Allemaal lekkers!!!

Copyright "Grap en Grol" HWMS