A la Carte L Envers

 

Lekker, Goed, Leuk, L'Envers!!

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uit Tafelen in Mons

"L'Envers, Omgekeerd de Beste!"

Een uitvoering van "Grap en Grol"

De Bistro in het kwadraat, een bediening die niets, maar dan ook niets te wensen over laat en dat alles onder het genot van een leuke en gezellige atmospheer, binnen of buiten, Lunch of een Diner. Uw Gastheer Eigenaar Toni staat voor U klaar met zijn team van attente aardige mensen!

Een voorbeeld van de frisse en lekkere desserts!

U kan het allemaal zien! Dit zijn de prijzen van Vandaag, 26 Juli 2014. Mochten de prijzen wijzigen dan zal ik ze zo snel mogelijk updaten hier natuurlijk. En, ik geef U alle informatie die ik heb, ik ben natuurlijk niet de eigenaar! Op de eerste pagina en hier geef ik een link naar alle contact informatie en hoe je er het beste kan komen natuurlijk! Klik op de foto hier onder!

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Copyright "Grap en Grol" HWMS