Lady LesBoos

 

De "Schrijfsels" van de Kaas..

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Van Alles over Alles;

"De Schrijfsels"

Met Peper, Zout, Tabasco, sambal en "Grap en Grol"

Ook veel over de Diepe Walen.....

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

Lady LesBoo’s

 

Dat vrouwen natuurlijk veel slimmer zijn dan mannen wordt alleen nog door sommige mannen niet aanvaard en een enkele religieuze knol ergens in een donker klooster, laat dat duidelijk zijn.

 

Mannen kunnen ineens geniaal zijn, dat wel, maar dan nog, sommigen gaan de hemelpoort door zonder ook maar iets daarop te denken of doen, maar dames zijn altijd slimmer over een langere periode dan zeg 10-15 minuten.

De waarheid mag gezegd worden!

 

In mijn Graafschap van Vlinder, hier in het Zuiden, zie ik echter een geheel nieuw fenomeen opduiken! Het zit zo; De gemiddelde recht lopende jonge stier hier heeft een probleem met zijn achtergrond en kan zich maar niet losmaken van de tradities die hier gelden.

Zodra de Waalse Dekhengst 15 jaar bereikt gaat er een knop om en begin hij zeer ernstige kuren te vertonen. Allereerst is er een verandering in taalgebruik, het gebrekkige “Kwè”, is Waals voor “Wat”, verdwijnt en nu worden alle woorden omgevormd tot klanken…. Eug, Wè, Pff, P’tn, S’lp en ga maar door.

 

Ook komt er een verbastering van een soort Engels uit de bekken, natuurlijk wat ze denken dat Engels is, als in Foek Joee, Coeele en Tjo bèt men.. Niet alleen dat, om een onbehagelijk gevoel van eenzaamheid te onderdrukken en in de Kudde’s van 17 jarigen mee te spelen wordt hun familie ineens enorm uitgebreid en noemen ze iedereen Frère.

 

Dan volgen er groepsessies van bier drinken en laveloos met bloot bovenlijf rondhangen, wildplassen(Territorium?) Openbare Flatula en als onderscheiding van hun initiatie mogen ze hun broek op de heupen dragen. Het erge is dat dit allemaal ook verder gaat, er moet natuurlijk op vrouwenjacht getrokken worden samen met de andere Frères om een S’lp te vinden die je kan bevestigen in je superieure “Man Zijn”.

 

Deze S’lp ging tot en met nu netjes mee in de gang der natuur, dat wil zeggen, zwanger kind één, betekent samen wonen en een eigen HD Breedbeeld op Krediet van de Kinderbijslag. Dan komt S’lp er achter dat vanaf kind Twee er extra punten zijn voor de sociale woning, want zij is vrouw, dus slimmer en de Vleesch geworden Hormonenkwal doet niet anders dan PS3 spelletjes spelen en het huishoudgeld opzuipen met de Frères. Dus, kind twee en route.

 

De Pettendrager des huizes(Petje kost 120 Euro) is nu wat kribbelig.. want S’lp zit iets minder strak in het Waalse velletje. Maar goed, de kinderbijslag gaat omhoog, dus meer lol met de andere Stieren voelt hij op puur instinct. Shrirly-Anne-May is nu één jaar oud en Mary-Prissilla-Hazarde wordt op de wereld gebracht.

 

Ondertussen is de Stier een goede 40% van zijn vitale functies verloren aan de alcohol en slaat hij de S’lp regelmatig het ziekenhuis in waar ze aangeeft dat die deur toch wel weer open stond en ze er hard tegenaan viel. De kinderen zijn nu rond als een balletje van de Hamburgers, Pizza en één dag oude Drum-drum die Pa nog net kan kopen op de weg naar huis om vijf uur in de morgen, na het maandbudget Electrabel weg gezopen te hebben met de Frères.

 

Nu heeft de S’lp er genoeg van, na de twaalde deurwaarder, de Rechter, en de kapper en de nagelspecialist die nog 450 Euro krijgen die ze niet heeft, en dat was allemaal om haar relatie te redden.... Dat is link, want als ze de kinderen meeneemt komt hij achter haar aan. Niet zozeer voor de kinderen, dat zegt hij wel tegen de rechter na advies van zijn maten, maar…. Voor de Kinderbijslag!!! Stel je voor dat hij alleen nog maar CPAS leeft! Dan ligt hij er uit bij de Boys…. De Schande!!!

 

En kijk, en daar hebben de Dames iets op gevonden….. Ze vinden een Vriendin! Geweldig! Die beschermt haar tegen de Hormonenheld EN is lief! En aangezien Klaploper gemist kan worden als kiespijn en er hele leuke speeltjes op de markt zijn die langer dan 2 minuten meegaan fleurt ze helemaal op.

 

Geen gezeik meer van die idioot, een normaal inkomen, halftijdse baan bij de Colruyt en haar vriendin kan schrijven en lezen! En heeft een Baan!!!

 

Daar liepen ze vandaag weer rond, meer en meer dames aan de Damesliefde hier, ik vind het geweldig! De kinderen fleuren weer op, krijgen te eten, gaan naar school en ook al waren ze ooit op den kerels, die zijn er bijna niet meer… De idioot met zijn Frères hangt op straat zonder woning, bedelt, en zuipt, de HD 120 cm TéVé is verkocht, de Sony PS3 ligt al lang bij de “Cashcoverters” en er zijn nieuwe Frères die natuurlijk niks van doen willen met de “Loesèr”…

 

En hand in hand lopen de Lesbo Ladies in het park en de kindjes spelen in het gras, geven elkaar een dikke zoen…. Zo doen Dames dat!

 

 

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Copyright "Grap en Grol" HWMS