Le Dream Hotel

 

Welkom,Welcome,

Willkommen !!!

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

De Website Voor Mons

"Over Nachten en Dodo na de Doudou....."

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Na een hele dag de mooie dingen in Mons te hebben bezocht en lekker gegeten in één van de vele restaurants, wellicht een wijntje gedronken moet U natuurlijk goed uitgeslapen de nieuwe dag in, bij deze enkele mogelijkheden in de Drakenstad...

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

Geen Doudou zonder Dodo, geen toer in de Stad zonder een goede slaapplaats die op U wacht als U er voor gekozen hebt om de avond en nacht in Mons door te brengen!

 

De Hoofdstad van Henegouwen biedt U vele mogelijkheden, maar welke te kiezen?

 

Uw Kaas gaat regelmatig op pad en was vroeger een veelgebruiker van de verschillende Hotels in de wereldsteden en heeft dus wel een beetje een idee op wat voor een niveai een hotel staat ten opzichte van de internationale standaard. Natuurlijk kunt U kiezen voor de grote Luxe, er zijn meerdere hotels in de stad die daar aan kunnen voldoen, maar dan speelt de prijs, binnen het redelijke , niet echt een rol/ Ook zijn er de Business Hotels, netjes, conform alle andere Motels en Hotels die je overal in de wereld tegenkomt. En dan natuurlijk de plekjes waar je een beetje voor moet zoeken, de Bed & Breakfast bij mensen thuis, de camping met mogelijkheden os zelf de jeugdherberg in het midden van de stad.

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

  • Mogelijkheden;
  • "Les Remparts" B&B