Nieuws en Actueel

 

Welkom,Welcome,

Willkommen !

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

De Website Voor Mons

"Oud Nieuws en Actueel uit Mons en de Regio"

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Nog even en hier het allerlaatste nieuws, weetjes en andere zaken uit de Parel van de Borinage, de Wonder Vlinderstad, het Paradijs van Cultuur.......

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

Wat proberen we te brengen?

 

Iets van een agenda, en dat is niet makkelijk, maar ik denk dat het te doen is. Daar gaan we volgende week mee aan het werk. Ik denk dat in het engels te doen.

 

Verder maak ik kleine reportages over dingen die zich afspel in Mons en die leuk of minder leuk kunnen zijn. Commentaar op nieuws, naar ons inzicht.

 

Gelijk hebben we nooit, want we doen alles voor de Lol bij Grap en Grol en al onze commentaren zijn maar naar wat we het beste kunnen bedenken.

 

Je kan het er niet mee eens zijn, of wel, of commentaar willen leveren, alles mag, maar aan welles nietes doen we niet, uw inzicht mits betjes geschreven lezen we wel degelijk!

 

In de linkjes hier beneden staan de nieuwtjes, ik weet nog niet wanneer ik ze weghaal, we gaan dat in de toekomst wel zien en aangezien Uw Kaas nog NOOIT zoiets heeft gemaakt leert hij al doende.

 

Wij wensen U veel leesgenot!

 

 

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS