Feest .....

 

Doudou Drakenfeesten en véél meer.....

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

De Feesten in Mons!

Draken en Drank "Legendarisch..."

Een uitvoering van "Grap en Grol"

De plaats om de lokale sfeer te proeven alvoor naar Mons te reizen ;-)

Een Schrijfsel(Met Peper en Zout, Grap en Grol);

 

Vandaag was het Voetbal kijken op de Historische Grande Place van Mons in Henegouwen, daar ben ik helemaal voor, gezellig leuk, vlaggen, mensen met pruiken, de grootste lol.

 

Nu moeten jullie weten dat het in Mons tot Zondag Feest was naar aanleiding van de Doudou, en dat 12 dagen lang met een hoeveelheid drank waar je een klein land in Afrika een jaar lang van de dorst kan houden. Maar beste Nederlandstalige vrienden, ik heb het helemaal begrepen nu! Het Licht! Ik Zie het! Luister, onze Vlaamsche broeders storten iedere maand een aanzienlijk bedrag aan duiten naar de Arme Walen in het Zuiden, dat moet, want dat wil de PS en de rest ook, en als de PS het wil en de rest dan gaat dat dus gewoon gebeuren.

 

Welnu, dat komt natuurlijk omdat de Vlamingen werken! Want anders hebben ze die duiten niet, die moeten dus wel aan het werk blijven vinden we hier allemaal! Bij iedere verhoging van de productiviteit in het Noorden van het Koninkrijk juichen de Walen, want dat betekent meer geld naar ons, wij, en dat is natuurlijk een uitstekende zaak!

 

En het mooie is dat die Vlaamsche broeders alles geloven wat we zeggen, ja, ja, daar hebben we namelijk fantastische mensen voor hier. Die liegen dat ze barsten maar al die dommeriken geloven het, het is net een sprookje!

 

Om ons heen denkt iedereen dat we dom zijn, dat is natuurlijk ook een goede zaak, niemand valt ons lastig. En wij vraagt U? Wij? Aha, wij zuipen, neuken, vreten, pissen en kakken op straat, slaan op deuren of onze saloppes, incasseren kindergeld, premies, wooninrichtingspremies, wat dan ook, als het maar uit de flappentap van de Fortis komt! EN IEDEREEN IS DAAR OK MEE!!!!!!!

 

Hemel op Aarde en het gaat maar door.....

 

Dus beste Vlaming, neem het van mij aan, neem een cursus Frans voor beginners, scheer je niet voor een paar dagen, oude kleren aan, en kom hierheen!

 

Even een halve fles Vodka drinken om tien uur in de morgen, de rest van de fles over de oude jas heen, en op naar de CPAS, en je zegt dat je Papa bent van 12 kinderen en dat je niet meer weet hoe je naam is. Je huurt een brievenbus voor 300 EUR en gaan met die banaan,

 

 

FEEST!!!!!

 

 

OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ, WE ARE DE CHAMPIONEEEEEES, WE AAAAARE DE CHAMPIONEEEEEEEEEEES...

 

 

;-)

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Relieken van Sainte Waudru in de Collegiale op de eerste dag van de Doudou feesten

Grande Place van Mons tijdens de Drakenfeesten

Live vanuit Café L Excelsior in Mons op de Grande Place, een MUST SEE!!!

* De Feux de la Saint Jean

* Drakenfeesten Doudou