Triobalade Mons

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Mons Centrum

"Een Belevenis om te bekijken!"

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Het oude Centrum van Mons met zijn straatjes, steegjes, gangen, architectuur, en ommuurde stad. Een stad die eeuen lang in het centrum van de streek heeft gestaan en waar je de Draken en Ridders nog kan voelen!

Mons, en dan nog wat.....

 

Uw Kaas kent deze zeer vriendelijke en fijne mijnheer met zijn Trio Monster!

 

Niet alleen is hij een leuke man, daarbij is hij meer dan op de hoogte van wat er voor moois in de stad te zien is! En, zoals U kunt zien is bijna alles mogelijk!

 

Van een Snelle Balade tot een Verjaardags Balade, een Tuk Tuk Balade of wellicht een romantische Balade?

 

Hier kunt U ze allemaal vinden!

 

Zo ook reserveren op het telefoon nummer of even een e mail,

U zegt het, hij staat voor U klaar!

 

Maar in de woorden van Ludovic;

 

"Ik op zoek naar een 2CV op het internet(2011) ... wat vond ik? Een Triporteur!, dat is 3-wiels voertuig dat zich ontvouwt! Liefde op het eerste gezicht. Passie. Projecten…. Ga maar door…

 

En zeldzaam omdat er maar 600 exemplaren wereldwijd gemonteerd zijn, de Ape Calessino is rechtstreeks afgeleid uit de verbeelding en inspiratie van de Italiaanse Piaggio ontwerpers tijdens de La Dolce Vita periode in de jaren vijftig ... deze, vanuit het prachtige Italië overgestoken driewielers, Ape waren fruit verkopers of "gelateria" die in de steile straatjes en op de paden van het platteland en de bergen moeiteloos vooruit konden komen.

 

Onze Ape Calessino is zeer comfortabel ontworpen om veilig in deze contreien te toeren, en heeft zelfs haar afsluitingen en sluitbare top voor het geval dat er een regendruppel valt!

Tutto va bene. Benvenutti.

 

Als het concept scooter-taxi’s zich over de wereld verspreid, was dit minder het geval in Noord-Europa, en België ... Triobalade is de eerste scooter voor toerisme, culturele happenings en feestelijkheden, net iets anders dan zijn verre neven.

 

Met deze schoonheid ligt het avontuur in de straat. Geniet snel. Na mijn eerste kennismaking in 2011, werd die gevolgd door spannende maanden van onderhandelingen, opleidingen en marketing tot de eerste triobalade een feit was! Gevolgd door honderden anderen.

 

En de 2CV? Gevonden! Het gebeurt allemaal in Mons! In het "Rood en Wit", onze stadskleuren!"

 

 

Ludovic Agneessens

 

 

Leuk hè!

De Kaas vind het geweldig!

 

Vragen?

Neem contact met hem op!

En laat weten dat die Gekke Kaas U op het juiste spoor gezet heeft!

 

 

 

Met een Lintje !

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Voor de Mooie Beffroi!

Den Madam met Wimpers!!