CDH

 

De "Schrijfsels" van de Kaas..

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Van Alles over Alles;

"De Samen Swering"

Met Peper, Zout, Tabasco, sambal en "Grap en Grol"

Ook veel over de Diepe Walen.....

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

Vriendjes en vriendinnetjes,

 

De CDH in Wallonië laat haar tanden zien met die paar zeteltjes die ze hebben en hebben zich uitgesproken tegen de Nota van de Informateur, zo ziet een gang naar de Koning het licht ziet de grote meerderheid.

 

De Walen kunnen, denken er velen, rustig gaan slapen zonder de Duivel De Wever die kinderzieltjes steelt, Zwarte Katten in dienst heeft en thuis in een doodskist slaapt, gelukkig maar!

 

 

En heeft de Zwarte Hand hier iets mee te maken? Ik hoor U zeggen “Zwarte Hand?”, waar heeft die Ollander het nu over?

 

Jazeker, de Zwarte Hand, de geheime stuwende kracht achter Wallonië, de Vlindersekte, de Vrijmetselaars Loge waar ze met bokkenmaskers en verder niks, samen, de toekomst wichelen, Hanenbloed drinken, Jonge Maagden tot zich nemen en meer!

 

Vanaf de intrede van Emiel Vandervelde in Bruksel en de Obussen affaire weten we het zeker, de “Raad van 12” is bijeen geweest en Lutgen is behekst door de Groot-Wichelaarster Laurette.

 

Duistere tongen spreken over speciale sessies in Lasne tijdens de Zonnewending alwaar Laurette de grootste bezwering ooit zou hebben doorgezet, de PartitiSocilacum Vloek!

 

Slechts één keer eerder is deze vloek gebruikt en dat hebben de Russische Tsaren geweten! De tekenen waren er, de Hagelstenen zo groot als eieren, de Koning het land uit naar het heidense voetbal, Mathilde aan de cocaine, het overgaan van de Grote Vlaamsche bezweerder Jean-Luc… het moest er van komen…

 

Het is zover, de buitenlandse ambassades bespreken de evacuatie van hun onderdanen binnen 24 uur indien nodig, Nederland kijkt naar de oude plannen van het hek aan de grens net als tijdens de periode 14-18, Boter gaat op de Bon net als Aardappels, Brood, Reuzel en Koffie, Kerktorenbellen worden omgesmolten en Vleesch is er alleen nog maar voor de mannen van de Civiele Bescherming en de politiekers.

 

Ik heb mijn Oud-tante geschreven om kamers vrij te houden voor mijn familie. Ik hoop dat mijn brief aankomt want de smokkelroutes worden meer en meer gecontroleerd.

 

Ik heb 5 kilo Look aan de deur hangen alsmede vier Jezussen en 12 Heilige moeders. Alle ramen zitten vast met een rozenkrans en Mijnheer de Pastoor van de Kerk komt morgen om mijn citerne van 30.000 liters tot wijwater om te toveren.

 

Professeur M’Bouluboubou komt de slechte geesten verdrijven voor 850 EUR, het telefoonnummer van de Mormonen ligt naast het toestel. Drie Varkens beneden in de kelder en 30 kippen plus twee hanen in de keuken en tweeduizend kilo corned beef!

 

Mij pakken ze niet!

 

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS