Huizen gevonden bij de Belfort

 

Welkom,Welcome,

Willkommen !

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

De Website Voor Mons

"Nieuws en Actueel uit Mons en de Regio"

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Nog even en hier het allerlaatste nieuws, weetjes en andere zaken uit de Parel van de Borinage, de Wonder Vlinderstad, het Paradijs van Cultuur.......

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

Vandaag bij het Belfort van Mons....

 

U weet, of weet niet, dat de Belfort van de Culturele Hoofdstad van Europa voor 2015 al meer dan 25 jaar in de opknapbeurt status is.

 

Via ons zeer uitgebreide netwerk van informaten kwam ik op de hoogte van "Actie" door Archeologen aldaar en uw Kaas zou de Kaas niet zijn als hij niet onmiddelijk op afging natuurlijk!

 

De twee jonge mensjes waren aan het verzamelen en bekijken maar konden er door de aanwezigheid van allerlei graafmachines en wat niet meer niet goed bij. Wetende dat dit stukje grond al meer dan 25 jaar er zo bij ligt..... ze vertelden me dat ze weinig tijd hadden een en ander te onderzoeken. Dan gaat, tot glorie van de Cultuurhoofdstad 2015, de Betonmolen er overheen.

 

Kijk dus goed, wat dat zie je NOOIT meer.....

 

Ach, gelukkig dat ik zelf een oude tunnel heb, onder het huis, daar wilden ze ook Beton in storten, heb ze de deur gewezen, met de vriendelijke groeten.........

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS