Krols

 

De "Schrijfsels" van de Kaas..

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Van Alles over Alles;

"Van Krols en Katers"

Met Peper, Zout, Tabasco, sambal en "Grap en Grol"

Ook veel over de Diepe Walen.....

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

De oplettende lezer van mijn schrijfsels weet dat mijn Mini-Tijger Josephine overvallen is door Lust en Geilheid door moeder natuur en dat ik sinds een paar dagen het middelpunt van haar adoratie ben.

 

Haar wanhopige pogingen mij te verleiden tot het opzetten van een gezinsverband gaan onverminderd door en iedere zucht, beweging of blik van mijn kant wordt onmiddellijk geïnterpreteerd als zijnde een toegeven aan al haar vleselijke wensen en fantasieën waarop zij zich onmiddellijk ter aarde stort in de aller verleidelijkste poses die ze kan bedenken.

 

Naast mijn Mini-Tijger woont ook halfzus Marie hier in huis en tot nu toe werd het gedrag van Josephine met misprijzen bekeken door haar halfzus. Maar, ook Marie is nu bevangen door de roep naar ranzig samenzijn, haar hormonen huishouding is volledig op hol geslagen en haar roep klinkt tot diep in de straten van nachtelijk Mons, dit natuurlijk niet in dovemansoren, want ik heb al verschillende Don Juan's over de daken zien sluipen met hete blikken, geweer in de aanslag, op zoek naar dat ene moment van geluk en zaligheid zo vroeg in het seizoen.

 

Dit viel op, de Katersgilde was veel zichtbaarder, meerdere Heren waren in de aanbieding, en, wat blijkt, Mooie Marie laat ook reuksporen na in de vorm van plasjes op strategische plekken in het huis.

 

Dit natuurlijk zeer tegen de zin van de echte bazin in huis, Mevrouw Kaas!

 

De Mini-Tijger, die ondanks haar zeer bescheiden afmetingen de baas is naar eigen inzicht zint dit niet, en er heeft zich nu een soort wapenstilstand gevormd waar de Dames misprijzend naar elkaar staren en trillend van woede en lust minuten elkaar kunnen aanstaren, met andere woorden, we hebben een Bitch-Fight in huis!!

 

Ik laveer tussen al dit hormoongeweld heen en probeer, zonder te worden aangevallen door de puntorige Christene Keeler met lustexplosies, er nog wat van te maken.

 

Samen met een oude kater hij heeft nog maar een half oor, hij zit al twee dagen voor het raam, en z'n onderbek trilt, hij droomt van zijn dagen als gladiator van de buurt, net als ik, we begrijpen elkaar...

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS