L Enver Contact en Gegevens

 

Lekker, Goed, Leuk, L'Envers!!

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uit Tafelen in Mons

"L'Envers, Omgekeerd de Beste!"

Een uitvoering van "Grap en Grol"

De Bistro in het kwadraat, een bediening die niets, maar dan ook niets te wensen over laat en dat alles onder het genot van een leuke en gezellige atmospheer, binnen of buiten, Lunch of een Diner. Uw Gastheer Eigenaar Toni staat voor U klaar met zijn team van attente aardige mensen!

Hoe komt U bij de L'Envers?

 

Het makkelijkste is altijd vanaf de Grande Place van Mons, die kent iedereen en U als U hier eenmaal bent natuurlijk ook!

 

Met Uw neus naar het Gemeentehuis gaat U naar Links.

 

U loopt naar de fontein die op het kleine plaatsje staat en U neemt de linker van de twee straten, rechts is de "Pietonnier" De Winkelstraat van de Wonderstad..

 

U bent nu in de "Rue de la Coupe" en U loopt 50 meter ongeveer. Op nummer 20 ziet U de Bistro L'Envers. Veel makkelijker kan bijna niet!

 

Openingstijden;

 

Van Maandag tot en met Zaterdag

11.00 - 14.30 Uur

18.00 - 22.30 Uur

 

Gesloten op Zon- en Feestdagen

 

Adres en telefoon;

 

Rue de la Coupe 20

7000 Mons - Bergen

België

 

Telefoonnummer; +32 (0)65-35.45.10

 

Email; envers@skynet.be

 

Mocht U ondanks Uw vier jaar "Franz voor Beginners" er niet uitkomen kunt U ons altijd bereiken door op de Brievenbus te klikken. We antwoorden altijd. Of een Tweet op @KoeleKaas kan ook..

 

Ik wens U heel veel plezier in ons mooie stadje!

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Het terras van de Bistro L'Envers in de Rue de la Coupe op nummer 20.