Verkiezingen

 

De "Schrijfsels" van de Kaas..

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Van Alles over Alles;

"Verkiezingen

TéVé-avond Kijkadvies"

Met Peper, Zout, Tabasco, sambal en "Grap en Grol"

Ook veel over de Diepe Walen.....

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

Ter informatie ende vermaak, het is vandaag zondag, en dat papiertje wat je van de Hoofd-Burgemeester hebt gekregen heeft een adres erop, daar moet je heen en met een rood potlood, wat je niet mag likken!, moet je dan kleuren in een hokje met het gordijn gesloten, want wie weet liggen er wel boze anderen op de loer!

 

Dus, in de gewassen Tutu en plat dat gaspedaal. Wees niet bang, als je vergeten bent wat te kleuren kan je altijd even een email sturen, wij, jouw vrienden, weten precies hoe en wat!

 

Ik hoop dat je tochten van gisteren je goed hebben gedaan en je zonder te veel kleerscheuren door de zaterdag shopronde bent gekomen. Maar mijn beste, de zondagen zijn ook niet mals, deze is anders want de VRT is de hele dag op de verrekijker en met de nieuwe alles-in-één beeld ben jij de spekkoper!

 

Natuurlijk moeten van de partij(sic) zijn; de pinda's, twee zakken chips, blokjes kaas in de frigo, een maaltijd in 60 seconden klaar in magnetron, een fles wijn, een paar mooie biertjes en de afstandbediening, onder ons "De Zap".

 

Vergeet ook niet de weg tussen de zetel en de toiletten vrij te houden om op snelle en efficiënte wijze te kunnen doen wat gedaan moet worden zonder ook maar de uitslagen van één postcode te missen! Dat is een klassieke beginnersfout van de jonge roekeloze niet-voorbereide TV kijker, wij, mannen die "De zap" al jaren onder onze controle hebben weten wel beter.

 

Ook moet de kat haar eten klaar hebben staan en een paar kilo's extra kattebaksteentjes is een uitstekende investering. Makkelijke kleding, goede armruimte, een voorzetbankje voor de voeten, een must. Dan, zodra de uitzending begint, volle aandacht en concentratie, Internet aan, dual screens, radio stand-by, telefoon op armlengte, tablet vol opgeladen en actie. Test "De Zap"op efficiëntie en snelheid, en vooral, probeer geen nieuwe dingen op je wonder teevee met het risico op Blue Screens, hoe graag jij als bèta ding tester dat ook wilt doen, dat is voor tijdens de formatie, dus dan heb je anderhalf jaar de tijd één en ander te proberen!

 

Indien je zo een moderne bank hebt, met van de rechte hoeken en hard onder de billen neem voorzorgen! Dat spul staat Oh zo strak en leuk, maar wij, jouw medekijkers met een gedegen teevee ervaring van meer dan 25 jaar, vele olympische spelen en worldcups, wij voor wie History channel geen geheimen heeft, wij hebben door maanlandingen gekeken! Ik kan me de eerste "herhaling in slow motion" nog zo voor de geest halen!

 

Wij weten, dat een hoekige, oh zo strak lijkende bank een killer kan zijn voor volledig en optimaal kijkgenot.

Breng als het moet een dekbed met kussens naar beneden, een gewaarschuwd man telt voor twee! Wees ook beducht voor het uitlopen van de uitzending, geen punt, komma of uitspraak mag en kan gemist worden.

 

Trouwens, blijft niet in goede hoop hangen voor de teevee wachtend op de uitslagen uit Charleroi, die zijn altijd te laat want die hebben een speciale telling achter gesloten deuren, de uitslag is reeds nu terug te vinden op de IPhones van het stadsbestuur.

 

Ik wens je een goede zit, mocht je vragen hebben staan wij, veteranen voor je klaar, schroom niet ons te contacteren, we zijn niet allemaal als gedegen professionele kijkers begonnen, oefening baart Kunst!

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS