Eten en Drinken

 

Lekker Eten en Drinken!

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

Uit Tafelen in Mons

"Gezellig Tafelen en Borrelen"

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Mons heeft natuurlijk zijn verborgen pareltjes om wat te drinken, iets te eten, cilinair verwend te worden, een aperitief te nemen, en dat allen in de Hustorische Stad en soms op een paar kilometer..... Bij deze een overzicht van onze keuzes...

Iets eten en drinken? Borrelen, een Aperatief, een lekkere Trappist, een Puntzak Frieten? Een Spaanse Tappa schotel, Culinaire hoogstandjes, het is er allemaal in Mons, het moeilijke is de juiste plekken te vinden natuurlijk, en daar helpen wij U bij!

 

Vaak heb je 's-middags of 's-avonds zin wat te drinken, iets kleins en lekker in een leuke gezellige sfeer. Iedereen gaat er dan vanuit, "We vinden wel iets" en dat werkt vaak, maar zeker niet altijd. Een leuk plekje zoeken is niet altijd makkelijk, maar daar kunnen wij bij helpen.

 

Of je wilt echt lekker eten voor een redelijk budget, hoeft niet 9.95 EUR te zijn maar ook geen rib uit het lijf, ook daar hebben wij de oplossing voor. En dat gaat verder, Grieks, Chinees, Japans, Italiaans, Bistro-eten, terras of binnen, al dat soort vragen die je vaak overvallen met een knorrende maag en dan is het beter een beetje voorbereid te zijn, en een paar keuzes te hebben dan op goed geluk de eerste de beste Bistro of Pizzatoko in te lopen om dan uiteindelijk voor teveel geld een soort magnetron maaltijd te krijgen die je ook weer niet laat staan...

 

Wat zijn zo de keuzes die je hebt?

 

Allereerst doe wij niet aan reclame, dus de plaatsjes die we aanbevelen kennen we zelf en we hebben er geen enkele commerciële binding mee, we kennen we vaak de eigenaars, de kok, de bediening en zijn we er zelf klant!

 

We proberen U zo veel mogelijk info te geven, en ook weer niet teveel, en dat gaat van een bakker tot een specialiteitenwinkeltje een "Frietkot" tot een topkeuken.

 

Links in de marge kunt U kiezen op het moment van de dag en een eventueel budget.

 

Gratis eten?

 

Dat kan ook!

Wij van "Grap en Grol" doen niet alleen tours en rondleidingen maar bieden ook een all-in programma onder dezelfde voorwaarden als al eerder beschreven. Het moet natuurlijk wel leuk blijven, want dat is ons devies. Wil je een simpele maaltijd, netjes goed, geen probleem!

 

U bent op zoek naar een "Grap en Grol" Eetfestijn? Stukken Spek, Gebraden hoenders? Reeruggen? Van Slobberwijn tot Kraanwater, of een top Bourgogne? Ja, uw "Koele Kaas" staat z'n Baas.... (Géén Veggiedingus en/of Light handel), Zelf geen kinderen? Wij hebben er twee die mee eten, tegen geringe gift mag U zelfs tafelmanieren corrigeren! Een Nouveauté alleen bij "Grap en Grol"!! En, vergeet niet; "Wij doen het voor de Lol" en zo is het maar net!

 

Mocht U willen overnachten in Mons kunnen wij ook van alles regelen, zelfs als U buiten Mons wilt tafelen. We zorgen b.v. voor betrouwbaar vervoer, een chauffeur brengt en haalt U, want rijden met een fles wijn achter de kiezen staat niet in onze lijst van dingen om te doen!! En Uw grote voordeel, Uw reisleider drinkt geen alcohol, nooit(meer), dus U heeft altijd een frisse en koele blik klaarstaan voor de volgende morgen. Laat Uw zorgen een week-end thuis, kom naar de Diepe Walen, daar is het Feest!!!

 

Dus voor een thuisgebakken taart, de oude trouwringen van je schoonvader, de doos met de verzameling munten van Opa op zolder.... Kom naar ons! Neem contact op met info@mons2016.com en laat on wat weten!

 

Pasta zoals pasta moet zijn, naar Uw smaak en wensen....

Copyright "Grap en Grol" HWMS

 

Ook doen wij de Nederlandse gewone dingen hoor!

Copyright "Grap en Grol" HWMS