Pasta

 

Lekker Eten en Drinken!

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

Theo, DE Italiaan...

"De Pasta's van Massimo....."

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Mons heeft natuurlijk zijn verborgen pareltjes om wat te drinken, iets te eten, cilinair verwend te worden, een aperitief te nemen, en dat allen in de Hustorische Stad en soms op een paar kilometer..... Bij deze een overzicht van onze keuzes...

Heeft U ook zo een keukenrobot met de pastamaker extra en daar kan je dan verse Pasta mee maken, zo een "Handig" ding! Jaja, wij ook, en los van "Hoe maak je dat schoon na gebruik" en "Wat een toestanden.." is de hele keuken ook onder de pastaslierten?

 

Wij hebben zo een Kitchen-Aid... Goudgeld kost dat ding en best wel goed hoor, maar de pasta.... da's een andere zaak. Ik ga dus naar Theo, die hebben machines en de hele handel, hoppa, zo de machine uit en vers van het mes!

 

Extra voordeel, héél lekker en geen Uren aan de slag met de meelzakken en wat niet anders.... een hele opluchting!

 

Bij deze een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen van pasta, die kunnen natuurlijk veranderen, maar meestal eens per jaar, en dan nog....

 

Verse Pasta;

(tagliatelles, spaghetti, rigatoni en andere formaten en vormen )

€ 5.15 / Kilo

 

Verse Pasta met Spinazie

Eén dag van te voren bestellen(Dat kan per telefoon) en minimum afname 3 Kilo's

€ 5.15 / Kilo

 

Lasagne Vellen

Witte € 4.90 / Kilo

Groene € 5.15 / Kilo

 

 

 

 

 

 

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Massimo buiten met een pauze tussen het koken...