Les Remparts BandB

 

Welkom,Welcome,

Willkommen !!!

 

Uw Persoonlijke Grap en Grol Gids voor Rondleidingen in Mons, de "Koele Kaas", éénentwintig-talig, 92 kilo's schoon aan de Haak(lees Algemene Voorwaarden!!), Ervaren Drakendoder en VooDoo kunstenaar! Bekend van Radio en TéVé, van de Ivoren Toren gekomen, geliefd en gevreeschd. Een leuke en andere kijk met een knipoog, peper en zout, en soms pikant op Wallonië en Mons/Bergen in het speciaal..

 

Uw persoonlijke begeleider in Mons staat voor U klaar, wij doen alles voor de lol, wij zijn "Grap en Grol"

Copyright Grap en Grol HWME

De Website Voor Mons

"Bij de Organiste en de Klokkenluider.."

Een uitvoering van "Grap en Grol"

Na een hele dag de mooie dingen in Mons te hebben bezocht en lekker gegeten in één van de vele restaurants, wellicht een wijntje gedronken moet U natuurlijk goed uitgeslapen de nieuwe dag in, bij deze enkele mogelijkheden in de Drakenstad...

We hebben een Blog voor uw reacties en Suggesties!

http://monsblog.mons2016.com/

Geen Doudou zonder Dodo, geen toer in de Stad zonder een goede slaapplaats die op U wacht als U er voor gekozen hebt om de avond en nacht in Mons door te brengen!

 

De Hoofdstad van Henegouwen biedt U vele mogelijkheden, maar welke te kiezen?

 

Uw Kaas gaat regelmatig op pad en was vroeger een veelgebruiker van de verschillende Hotels in de wereldsteden en heeft dus wel een beetje een idee op wat voor een niveau een hotel staat ten opzichte van de internationale standaard. Natuurlijk kunt U kiezen voor de grote Luxe, er zijn meerdere hotels in de stad die daar aan kunnen voldoen, maar dan speelt de prijs, binnen het redelijke , niet echt een rol. Ook zijn er de Business Hotels, netjes, conform alle andere Motels en Hotels die je overal in de wereld tegenkomt. En dan natuurlijk de plekjes waar je een beetje voor moet zoeken, de Bed & Breakfast bij mensen thuis, de camping met mogelijkheden of zelfs de jeugdherberg in het midden van de stad.

Eén van de Kamers bij Les Remparts, de Carillon, met twee bedden die tegen elkaar aan geschoven kunnen worden. Er kan tegen een meerprijs ook een bed bij voor een derde persoon, onder 12 jaar €10 en Boven de Twaalf €25. De Kamer komt met een eigen Douche en Toiletgelegenheid, een televisie met Kabelaansluiting, een keukentje met Microwave oven, een Waterkoker. Ook Badhandoeken zijn bij de prijs inbegrepen en een haardroger. Ook gratis wi-fi is inbegrepen!

Copyright "Grap en Grol" HWMS

Bruno en Sabine zijn al jaren goede vrienden van Uw kaasfamilie in de Walen, Sabine een lieverd uit de regio en Bruno die haar op een goede dag heeft weggekaapt, met haar aan de haal is gegaan en getrouwd. Dat kan ook bijna niet anders wanr Bruno is een echte Fransman, welliswaar verbelgd, maar het blijft een man van La douce France en Oulala Romantique!

 

Naast hun drukke werk hebben de Duquesnekkes nog andere passies!

Sabine speelt het orgel in de Parochie en Bruno is één van de Carillion spelers in de Belfort van Mons! Dus U bent in meer dan goede handen.

 

De Bead & Breakfast ligt in het hartje van Mons, wellicht 100 meter van de Collégiale Sainte Waudru en 2 minuten naar de Grande Place. Als U in het centrum wil blijven is dit wel het dichtste bij de Grand Place waar U kunt overnachten, los van een tent opzetten in de tuin van het Gemeentehuis!

 

De prijs voor een overnachting voor twee, in een kamer is € 70.00, en daar zit het ontbijt bij. Wilt U de twee kamer huren? Kan ook! De prijs voor beide kamers is € 110, dat is toch een korting van € 20 !

De Kamer Alcove met een twee persoonsbed, Badkamer en Douche, Haardroger, Badhandoeken, Televisie met kabelaansluiting en gratis Wi-Fi. Voor twee personen € 70 inclusief ontbijt! Een kinderbedje kan worden geplaatst indien gewenst.

Reserveren kan natuurlijk via e-Mail of per telefoon, betaling is of met Cash of een betaling vooruit via de Bank. Let wel op dat betalingen vanuit het buitenland er soms lang over doen om in België aan te komen.

 

De Contact gegevens;

 

Les Remparts à Mons

 

Sabine et Bruno Duquesne

 

Rue Notre-Dame Débonnaire, 21

 

7000 Mons

België

 

Téléphone : +32(0)499/42.05.90

 

Mail : info@lesremparts21.be

 

De Nozems van de Buurt, Mini-Kaas en Mini-Camembert....